header_beach

Welkom in La Hacienda en La Rancheta - Hotel - Bungalows - Kamers met ingerichte keuken - Kamping Paardrijden - Las Galeras - Samana - Dominikaanse Republiek Flag Germany Flag Belgium Flag Holland Flag USA Flag France

Home Logies Paardrijden Las Galeras Wat te doen Info en Links

 

Activiteiten in en rond Las Galeras

Whale Watching

 

Vanaf midden januari tot einde maart komen de noord atlantische bultrugwalvissen naar de baai van Samana om te paren of hun jong te baren.Een niet te missen kans om deze dieren in actie te zien, mannetjes die vechten om de aandacht van de wijfjes, of moederdieren die met hun pasgeboren baby vredig rondzwemmen in de baai.

Kim Whale Samana is allgemeen bekend als de beste op het gebied van whale watching in Samana.

Excursies te paard

excursie playa rincon

 

Karin kombineerd op een buitengewoon aangename manier haar aanstekelijke liefde voor paarden met haar wetenswaardigheden over de omgeving en zal bij U zeker een diepe indruk nalaten.

Hier gaat het niet enkel om het paardrijden op zich of om de bestemming, wel om de beleving van de omgeving, de vegetatie, de dieren en de mensen die er leven en niet te vergeten het kontact met uw paard. Dit alles maakt een tocht met Karin tot een heel speciale nooit te vergeten belevenis.

Fietsen

 

Wenst U een rustig tochtje in de omgeving of een extreme uitdaging met mountainbike, Gerard (triatlonatleet) staat tot uw beschikking. Hij verhuurt de beste kwaliteit mountainbikes en gidst U langs de meeste interessante paden.

Gerard begeleid U langs zijn geheime paden. Laat het een uitdaging wezen om hem, met zijn "Iron Man training", te volgen.Overigens geen enkel probleem voor Gerard om zich aan jou ritme aan te passen..

Voor de gepassioneerde fietser zijn er fietsen te huur in het dorpje.

Duiken en Snorkelen

 

 

Ter plaatse zijn er verschillende duikcentra . Deze bieden aan, duiken in open water en of duikcursussen .

Snorkelen kan op eigen houtje vanaf een van de stranden of onder begeleiding van een van de duikcentra..

Daguitstappen

taino cave

 

 

Verschillende tour operators in Las Galeras bieden een groot aantal excursies aan.

Een bezoek aan de hoofdstad, Santo Domingo of Jarabacoa, de Dominikaanse "Alpen" is een van de mogelijke dagtrips vertrekkende vanuit Las Galeras.

Liever geen lange busrit, dan is een Jeep- of Quad Safari een goede optie.

Een dagtrip naar Nationaal Park Los Haitises,om mangroven en Taino grottekeningen te zien, kan met de juiste begeleiding een zeer positieve ervaring zijn. Sterk aanbevolen voor deze excursie, Kim Whale Samana .

Dominikaanse maaltijd

dominican_meal.jpg

 

Las Galeras een rustig plaatsje, heeft veel te bieden voor mensen die niet van het massa toerisme of van de all inclusive sfeer houden.

Er zijn een aantal winkels voor toeristen, restaurants, bars en twee discotheken.

Boot Trips

 

Boten zijn te huur om verderafgelegen stranden te bezoeken, om te gaan vissen, alsook diepzeevissen is een mogelijkheid. casadorado/fishing.

Breng uw verrekijker, fotocamera, vlindernet, zwemvliezen of wat dan ook en geniet van alles wat las Galeras te bieden heeft op uw eigen manier en op uw eigen ritme.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

kayak

 

Las Galeras is gekend als een mogelijk avontuurlijke reisbestemming. Er is een groot potentieel voor rotsbeklimming, caving (grotten ontdekken), surfen en hand gliding, om er maar enkele te noemen. De rest is aan U !

trektochten

 

Na alle sportieve inspanning bestaan hier ook ontspanningsmogelijkheden voor lichaam en geest.

Een trektocht tevoet met een betrouwbare gids... La Hacienda hostel heeft ervaren jonge mannen ter beschikking die U in alle zekerheid de mooiste plekken laten zien. Gelieve op tijd te reserveren GSM # 829 98938285

bayrunGSMl# 1.829.939.8285, Email: info@larancheta.com

Gesproken talen : Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands.

trip adviser facebook hostel world YOU TUBE

©2009-2011 Between the Horns Web Design