header_beach

Ranch -Hotel - Bungalows -B&B - Kamers met ingerichte keuken - Kamping - Paardrijden - Las Galeras Samana - Dominikaanse Republiek Flag Germany Flag Belgium Flag Holland Flag USA Flag France

Home Logies Paardrijden Las Galeras Activiteiten Info en Links

La Hacienda Hostel Budget - korte en langere -verblijven in Las Galeras

La Rancheta Guesthouse

"Deze kleine plek weg van de begane paden is heerlijk en intiem. Karin & Ronald zijn twee van de prachtigste mensen die ik ooit in mijn ganse leven heb ontmoet. Zij houden van wat ze doen en ik kan niet genoeg over dit speciale koppel vertellen.Onze ervaringen in Las Galeras zouden niet geweest zijn wat ze zijn indien we dit wonderbaarlijke koppel niet hadden leren kennen".

 

De Bungalow

(60 USD per nachtt)

Wisselkoers

pool in front of the bungalow

De kamers

(35 USD per nacht)

Wisselkoers

 

Elke kamer / bunalow heeft eigen badkamer, terras met kookgelegenheid en toegang tot de tuin . Deze biedt maximale privacy voor elk onderkomen. Nieuw (augustus 2011) is een gezellig zwembadje.

Gezellige, komfortabele bedden, genoeg opslagruimte en leeslampen zijn enkele van de dingen die je het gevoel van thuis geven.

 

chambre

 

De kamers hebben twee eenpersoons bedden makkelijk samen te brengen tot een dubbel bed. De bungalow heeft twee dubbel bedden en een canape die ook dienst doet als enkel bed dit maakt de bungalow geschikt voor een familie of een groep vrienden.De bungalow heeft een indoor keuken, de keuken van elke kamer bevind zich op het bijhorende terras.

 

 

Elk onderkomen is zo ontworpen dat de wind voor verkoeling zorgt. Ventilators en muggengaas voor de ramen zijn ook voorzien.

Regenwater wordt van het dak opgevangen en afvalwater ecovriendelijk verwerkt. Drinkwater kan men ter plaatse kopen in grote flessen.

ron_with_meal.jpg

Geen zin om te koken...;maaltijden kunnen ter plaatse worden besteld en worden afzonderlijk verrekend.

"Ze hebben een rancheta in het centrum van de weelderige tuin waar de gasten s'morgens en s'avonds samen komen om te genieten van heerlijk bereide maaltijden".

mahi's bungalow
mahi's kitchen

Mahi's bungalow is nagelnieuw. Gelegen nabij het strand en naast "La Rancheta" is het geen moeite om langs te komen voor een ontbijt of avondmaal of enkel voor een drankje. Deze bungalow heeft een ruime slaapkamer met dubbel bed, living, badkamer en een indoor keuken + keuken op het terras. Huur voor langere tijd... prijs op aanvraag.

Ronald en Karin bieden vaste prijzen het ganse jaar rond, ook gedurende het hoogseizoen, tijdens dewelke vele anderen hun prijzen verhogen. La Rancheta biedt waar voor zijn geld en een vriendelijk "thuisgevoel". Vele gasten keren jaar op jaar terug . Om teleurstellingen te vermijden is het aangeraden op voorhand te reserveren.

Om te reserveren: Email: info@larancheta.com

GSMl# + 829.939 8285, Email: info@larancheta.com

Gesproken talen : Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands.

trip adviser facebook hostel world YOU TUBE

©2009-2012 Between the Horns Web Design