header_beach

La Hacienda - La Rancheta - Ranch - Hotel - Bungalows - B&B - Kamers met ingerichte keuken - Kamping Paardrijden - Las Galeras - Samana - Dominikaanse Republiek Flag Germany Flag Belgium Flag Holland Flag USA Flag France

la hacienda
Home Logies Paardrijden Las Galeras Activiteiten Info en Links

Over Las Galeras

"Las Galeras, gelegen aan de noord- oostkust van de Dominikaanse Republiek, is een van de plaatsen die tot op heden buiten de invloed van massa toerisme is gebleven en zonder enige moeite U die unieke, exclusieve ervaring biedt die steeds moeilijker te vinden is".

De vele wondermooie en eenzame stranden zijn een van de redenen Las Galeras te bezoeken. Met minstens acht stranden in de omgeving, elk met eigen charme, maakt dat U zeker Uw favoriet strand zal ontdekken.

Playa Fronton
Playa Madame
Grand Paradise Beach

Omgeven door tropische bossen, heuvels begroeid met cocospalmen, diverse geografische gebieden en de exotische flora, maakt dat Las Galeras veel te bieden heeft wat natuur betreft. Erkend als een gebied met belangrijke bio diversiteit en weelderige natuurlijke schoonheid, zijn grote stukken land beschermd door de Dominikaanse autoriteiten.

Waterval
Bloeiende Cactus
Vlinders

In Las Galeras kan je nog steeds het autentieke Dominikaanse leven ruiken, zien en voelen. Zelf zal U net zo nieuwsgierig zijn als de Dominikanen zelf wanneer de lokale vissers hun buit aan land brengen. Misschien kiest U zelf uw vis ter plaatse om het te laten bereiden bij de "mamas" van dienst, vlakbij op het strand.

Hoefgekletter van de ezeltjes...dit betekend, voedsel wordt vervoerd van de lokale boerderijen naar de winkeltjes in het dorp, een kans om uit de door "campesinos" geweven manden enkele bananen te selecteren.

Vissen
Thee - pause op de boerderij
Leguaan

De echte schatten van Las Galeras ontdekt men op het langzame ritme van de natuur, en al snel zal U zich hieraan aanpassen daarom..............geef Uzelf hiervoor de tijd.

bayrunGSM l# 1.829.939.8285, Email: info@larancheta.com

Gesproken talen : Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands.

trip adviser facebook hostel world YOU TUBE

©2009-2011 Between the Horns Web Design